Europos muziejų naktis Plungėje. KONCERTAS „4 ISTORIJOS PAGAL A. BOCELLI IR S. BRIGHTMAN“

Europos muziejų naktis Plungėje. KONCERTAS „4 ISTORIJOS PAGAL A. BOCELLI IR S. BRIGHTMAN“

Europos muziejų naktį užbaigs gražiausios dainos iš S. Brightman ir A. Bocelli repertuaro.

21.00 KONCERTAS „4 ISTORIJOS PAGAL A. BOCELLI IR S. BRIGHTMAN“

Žemaičių dailės muziejuje, M. Oginskio rūmų žirgyne, suskambės auksiniai Lietuvos balsai! Ona Kolobovaitė ir Egidijus Bavikinas drauge su pianiste ir Kauno valstybinio muzikinio teatro baleto šokėjų pora rūpestingai atrinko vieną už kitą gražesnes melodijas, pakylėsiančias virš kasdienybės.
Šie atlikėjai kiekvieną natą sušildo jausmu, kiekvieną kūrinį paverčia mažu, išraiškingu pasakojimu. Todėl pasirodymas neabejotinai paklius į garbingiausią Jūsų įspūdžių kolekcijos vietą!

  • Gegužės 18 d.  21:00 - 22:30
2024-05-18 21:00 2024-05-18 22:30 Europe/Vilnius Europos muziejų naktis Plungėje. KONCERTAS „4 ISTORIJOS PAGAL A. BOCELLI IR S. BRIGHTMAN“ Europos muziejų naktį užbaigs gražiausios dainos iš S. Brightman ir A. Bocelli repertuaro. 21.00 KONCERTAS „4 ISTORIJOS PAGAL A. BOCELLI IR S. BRIGHTMAN“ Žemaičių dailės muziejuje, M. Oginskio rūmų žirgyne, suskambės auksiniai Lietuvos balsai! Ona Kolobovaitė ir Egidijus Bavikinas drauge su pianiste ir Kauno valstybinio muzikinio... --- //www.visitplunge.lt/renginys/europos-muzieju-naktis-plungeje-koncertas-4-istorijos-pagal-a-bocelli-ir-s-brightman/date-20240518/ Mykolo Oginskio dvaro žirgynas, Parko g. 5, Plungė , Plungėje
  • Kaina: 10.60