Paskaita - pokalbis: „Geriausios ir skaitomiausios knygos: kodėl tai nesutampa“

Paskaita - pokalbis: „Geriausios ir skaitomiausios knygos: kodėl tai nesutampa“

Kodėl taip skiriasi literatūros kritikų ir įprastų skaitytojų nuomonės apie „gerą literatūrą“, ir ką šiandien atrandame populiariausiose ir kūrybiškiausiose Lietuvos autorių knygose? Apie kalbos veikimą ir skaitymo prasmę – susitikime su poetu, dramaturgu, LRT radijo literatūros laidų autoriumi Mindaugu Nastaravičiumi.

Mindaugas Nastaravičius – dirbo įvairiose žiniasklaidos priemonėse – savaitraščiuose: „Atgimimas“, „Veidas“, „15min“. Nuo 2009-ųjų dirba LRT – kultūrinių laidų vedėju ir redaktoriumi. Kaip dramaturgas bendradarbiauja su Klaipėdos jaunimo teatru, Valstybiniu jaunimo teatru bei Lietuvos nacionaliniu dramos teatru. Kelių „Auksinių scenos kryžių“ laureatas už spektaklių: „Miškelis“, „Jauno žmogaus memuarai“, „Demokratija“ ir „Man netinka tavo kostiumas“ dramaturgiją. Lietuvos rašytojų sąjungos narys nuo 2014 m.

Renginys nemokamas, tačiau vietų skaičius ribotas,

  • Balandžio 27 d.  18:00 - 20:00
2024-04-27 18:00 2024-04-27 20:00 Europe/Vilnius Paskaita - pokalbis: „Geriausios ir skaitomiausios knygos: kodėl tai nesutampa“ Kodėl taip skiriasi literatūros kritikų ir įprastų skaitytojų nuomonės apie „gerą literatūrą“, ir ką šiandien atrandame populiariausiose ir kūrybiškiausiose Lietuvos autorių knygose? Apie kalbos veikimą ir skaitymo prasmę – susitikime su poetu, dramaturgu, LRT radijo literatūros laidų autoriumi Mindaugu Nastaravičiumi. Mindaugas... --- //www.visitplunge.lt/renginys/paskaita-pokalbis-geriausios-ir-skaitomiausios-knygos-kodel-tai-nesutampa/date-20240427/ Kultūros virenė, Liepų g. 1, 90371 Kuliai, Lithuania, Plungė, Plungėje