UžmESK akį į Plungę ir nesustok stebėti (baigiamasis renginys)

UžmESK akį į Plungę ir nesustok stebėti (baigiamasis renginys)

Apie renginį:
Žemaitijoje, 27 km į vakarus nuo Telšių esanti Plungė paprastai nėra minima tarp lankomiausių turistinių vietų. Tikriausiai nedaugelis žino, kad plungiškiai turi savo Laisvės alėją ir net jūrą – taip vadinamas Gondingos hidroelektrinės tvenkinys, kuris susidarė užtvenkus Babrungo upę. Taip pat estradą, kuri dar visai neseniai atnaujino savo veidą. Čia vyksta svarbiausi miesto renginiai, susibūrimai ir šventės.

Būtent čia, birželio 1 d. vyks ir baigiamasis renginių ciklo „UžmESk akį“ renginys. Jūsų laukia linksmybės, pramogos bei koncertas.
Vienu metu apžvelgsime visus 20 įspūdingų objektų 10 Lietuvos apskričių bei švęsime Lietuvos narystės Europos Sąjungoje!

Primename, kad Lietuva – pilna neatrastų ir nepastebėtų vietų, kurios vertos mūsų laiko ir galimybės jas pastebėti.

Programą paskelbsime jau netrukus.

Pastebėkime, kaip pasikeitė Lietuva per 20 metų narsytės ES!

Renginio organizatorius: CPVA.
Renginį finansuoja Europos Sąjunga.

  • Birželio 1 d.  16:00 - 20:00
2024-06-01 16:00 2024-06-01 20:00 Europe/Vilnius UžmESK akį į Plungę ir nesustok stebėti (baigiamasis renginys) Apie renginį: Žemaitijoje, 27 km į vakarus nuo Telšių esanti Plungė paprastai nėra minima tarp lankomiausių turistinių vietų. Tikriausiai nedaugelis žino, kad plungiškiai turi savo Laisvės alėją ir net jūrą – taip vadinamas Gondingos hidroelektrinės tvenkinys, kuris susidarė užtvenkus Babrungo upę. Taip pat estradą, kuri dar visai neseniai... --- //www.visitplunge.lt/renginys/uzmesk-aki-i-plunge-ir-nesustok-stebeti-baigiamasis-renginys/date-20240601/ Plungės Babrungo slėnio estrada, J. Biliūno g. 12, Plungė, Plungėje