Lapkričio 7-10 dienomis restoranas „Flow“ kviečia paragauti išskirtinai Lietuvos gastronomijos savaitei sukurto degustacinio meniu!
Degustacinį meniu inspiravo Oginskio rūmų didikai, jų kultūra senosios tradicijos ir virtuvės subtilybės XVIII – XX a. Lietuvoje.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur.
FAZANO UŽTEPĖ / Karamelizuotas moliūgas / kriaušių gelis / svarainių stiklas / tamsi naminė duonelė.
ELNIO IŠPJOVA / Kraujinė dešra – bulvių piurė / voveraitės / raudono vyno redukcija / šalavijo – rozmarino kempinė / burokėlių majonezas.
LEDAI / Naminės giros ledai | tamsios duonos trupiniai.
Rezervacija telefonu: +370 647 99992 arba el.p. info@oginskihotel.lt
Degustacijų pateikimo laikas: IV – VII 16:00 – 22:00
Dalintis nuoroda el. paštu