Festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai 2019“

Festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai 2019“

Spalio 5 d. Žemaitijos nacionalinio parko širdyje – Plateliuose – antrus metus organizuojamas išskirtinis festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai“. Platelių dvaro parke su atvykusiais vaikais žais legendų herojai. Jie pakvies į paslaptingą kaukų ir laumių pasaulį, kuriame persipina slėpiningas gamtos pasaulis ir magija.

Festivalio dalyvių laukia įvairios dirbtuvės ir aktyvios veiklos, kurių metu vaikai ne tik smagiai praleis laiką, apbendraus su legendų herojais, bet ir mokysis pažinti gamtą.

Šiuo renginiu mes norime sukurti lietuvišką Disneilendą, kuriame vaikai žaisdami susipažintų su turtinga mūsų kultūra, legendų herojais, mitologiniais veikėjais, o tuo pačiu, visai nepastebimai, mokytųsi pažinti gamtą. Žemaitija tam – puiki erdvė. Juk ne veltui žymus geografas Česlovas Kudaba apie šį karštą yra pasakęs „čia patekęs pasijunti, lyg paslaptingoje legendoje“. Kviečiame tą legendą patirti.

Renginys nemokamas. Nepaisant to, dalyviai kviečiami prisidėti prie tokių renginių organizavimo įsigyjant saugomų teritorijų lankytojų bilietą. Vietų skaičius ribotas, būtina dalyvių registracija.

Registracija į festivalį:
https://forms.gle/sBiv48xFYozyfXZv7
Registracija į veiklas vyks atvykus į renginį.

Išsirinkti vietą nakvynei padės specialus apgyvendinimo įstaigų žemėlapis: https://drive.google.com/open?id=1yumGiDq9ADPXxkjf3h9eZ5uMj5L7O-Uo&usp=sharing

Išsami informacija: www.bef.lt ir www.naturalit.lt

Festivalis organizuojamas įgyvendinant projektą „Natura 2000 tinklo valdymo optimizavimas Lietuvoje” (LIFE IP PAF-NATURALIT ) nr. LIFE16 IPE/LT/016. Jį finansuoja Europos Sąjungos LIFE programa ir Lietuvos Respublika.

  • 2019-10-05  11:00 - 17:00
2019-10-05 11:00 2019-10-05 17:00 Europe/Vilnius Festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai 2019“ Spalio 5 d. Žemaitijos nacionalinio parko širdyje – Plateliuose – antrus metus organizuojamas išskirtinis festivalis jaunoms šeimoms „Miško burtai“. Platelių dvaro parke su atvykusiais vaikais žais legendų herojai. Jie pakvies į paslaptingą kaukų ir laumių pasaulį, kuriame persipina slėpiningas gamtos pasaulis ir magija. Festivalio dalyvių... --- //www.visitplunge.lt/renginys/festivalis-jaunoms-seimoms-misko-burtai-2019/date-20191005/ Plateliai, Plungėje