„Žemsuodos kaimelis“

6 ha sutvarkytoje ir prižiūrėtoje teritorijoje su pilna infrastruktūra, kurią supa Minijos upė, galėsite laisvai ir patogiai mėgautis gamtos apsuptimi, bei siūlomomis pramogomis. Mūsų komplekse nakvynei galėsite apsistoti patogiuose kambariuose arba rąstiniuose nameliuose. Vienu metu nakvynei galime priimti iki 90 svečių. Čia rasite viską, ko reikia maloniam poilsiui.

Visi "Žemsodžio" gyventojai taip pat gali mėgautis mūsų teikiamomis paslaugomis, tokiomis kaip nemokamas pasiplaukiojimas baidarėmis, irklentėmis ar vandens dviračiais mūsų tvenkinyje, tinklinis, krepšinis. Papildomai galima užsisakyti ilgesnį plaukimą Minija, šaudymą iš lanko, žaidimą su ZORB kamuoliais, kubilą, pirtį ir kitą, kas Jums neleis nuobodžiauti poilsiaujant!

 

Patogumai

Restoranas / kavinė
Wi-Fi
Šeimų numeriai
Konferencijų salė
TV
Vaikų žaidimų aikštelė
Vonia
Leidžiama atsivežti gyvūnus
Supranta angliškai
Supranta rusiškai
Sporto inv. nuoma
Žvejyba

Sezoniškumas

Vasarą

Paslaugos

Pramogos

Baidarių nuoma

Žemsodis su 350 nuomojamų laivų yra vienas didžiausių baidarių nuomotojų Europoje. Organizuojame vandens keliones upėmis Minija, Babrungas, Veiviržas, Žvelsa, Virvyte, Jūra, Akmena, Dubysa, Kražante, Verkne…Baidarių nuoma, kanojų nuoma, plaustų nuoma – pačios palankiausios sąlygos.Jūsų paslaugoms – tik moderniausios, minkštomis sėdynėmis baidarės Vista ir Carolina (Didžioji britanija), Traper (Lenkija) bei polietileninės kanojos Samba (Čekija). Nuotykių mėgėjai mūsų sodyboje galės išbandyti kalnų, akrobatines, sit-on-top, slalomo ir lenktynines baidares. Ekstremalams – nusileidimai tikra kalnų upe „Žvelsa“ specializuotais kalnų upių kajakais. Į kelionės pradžią nuveš ir po kelionės parveš komfortabilūs autobusai. Žemsodis yra ant Minijos upės kranto, todėl galėsite pradėti, arba baigti savo kelionę sodyboje. Mūsų komanda padarys viską, kad po kelionės išliktų tik maloniausi prisiminimai apie Žemaitiją, jos upes ir baidares.


Irklentės (SUP)

Tai įdomi patirtis su nestandartinėmis plaukimo priemonėmis, kurios yra alternatyva jau visų pamėgtoms ir daug kartų išbandytoms baidarėms. Su irklente galite pasitreniruoti ir pasiplaukioti vitoj, mūsų tvenkinyje, arba išbandyti ilgesnį, kelių kilometrų maršrutą Minijos upe.

Daugiau informacijos telefonu +370 646 06600

Atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmas!